Meer boels
Bekijk

Ongewenst bezoek op uw project?

Prof Guard: ijzersterk in bewakingsoplossingen

Prof Guard is dé specialist en verhuurpartner voor uw tijdelijke bewakingsoplossingen!

Wij bieden u specialistische kennis, advies, producten en systemen voor het beveiligen en bewaken van elk terrein. Van geavanceerde bewakingscamera’s in 230 V en hybride versie tot een draadloos bewakingssysteem.

U kunt bij Prof Guard rekenen op een krachtig fullservice pakket, bestaande uit deskundig advies, verhuur, (de)montage en service.

De Prof Guard-bewakingscamera

Met de Prof Guard-bewakingscamera is uw project snel en efficiënt beveiligd. De bewakingscamera is direct na levering gebruiksklaar. Hoe eerder een poging tot inbraak wordt gedetecteerd, hoe groter de pakkans.

Tijdige detectie betekent minder schade. Door diefstal, vandalisme en gevolgschades loopt uw project onnodig vertraging op. Dit kan voorkomen worden met een Prof Guard-bewakingssysteem door het gebruik van:

  • Speciale lampen
  • Intelligente software
  • Oplossingen voor stroomarme gebieden

Superieure detectie

De Prof Guard-bewakingscamera levert beveiliging op hoog niveau door een superieure real-time detectie. Er kan een directe koppeling worden gemaakt met de lokale beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. Ook bij een poging tot onklaar maken of uitschakeling van de camera, geeft de mast een melding. De groene ledlampen op de mast zorgen voor een preventief effect en voor een goed zicht bij nacht.

Toepassing van intelligente software

Het bewakingssysteem van Prof Guard detecteert objecten van een bepaalde grootte, zoals mensen of voertuigen, terwijl het irrelevante objecten negeert. Bij de beslissing om een alarm te activeren, kan de software rekening houden met veel factoren, zoals de grootte, snelheid en beweegrichting van het object en de afstand die het aflegt. Doordat zaken als verlichting en weersveranderingen nauwelijks van invloed zijn, is het aantal valse alarmmeldingen bovendien zeer laag.

Stroomarme gebieden

Ook voor gebieden waar geen of nauwelijks vaste netspanning beschikbaar is, kan Prof Guard een sluitende oplossing bieden. Onze hybride beveiligingsmast heeft een intern hybride systeem dat de mast 60 dagen autonoom laat draaien. Indien de stroom zou wegvallen op de 230 V- bewakingsmast, voorziet een accupack de mast voor bepaalde tijd van noodstroom..

Externe luidspreker

De bewakingscamera is uitgerust met een luidspreker. Hierdoor kan de indringer vanuit de meldkamer worden toegesproken.

Toegangscontrole

Bij het beveiligen van een project gaat het er niet alleen om onbevoegden buiten te houden. Het is ook belangrijk om overzicht te krijgen en te houden van wie op uw project aanwezig is.

Alle toegangscontrole-oplossingen worden opgepakt door IQ-Pass, het specialistische onderdeel van Boels Rental. Sinds 2008 heeft IQ-Pass zich ontwikkeld naar een Europese marktleider in toegangsprocesbeheer voor industrie, bouw en maritieme en offshore projecten.

Klik hier voor meer informatie over de overname.

Meer informatie over toegangscontrole vindt u op www.iq-pass.com


Prof Guard: ijzersterk in bewakingsoplossingen

De voordelen

All in one
Plug & Play
Safe & Smart

Meer info

Wilt u meer informatie over Prof Guard? Bel dan:

Wilt u meer weten? Wij bellen u terug!

Bel mij terug

Toepassingen

Bouw en infra

Bouw en infra

Toezicht op bouwlocaties

Diefstal op bouwterreinen vindt helaas dagelijks plaats, hetgeen grote gevolgen kan hebben voor de voortgang van een project. Tijdelijke camerabewaking op deze locaties heeft zich al dubbel en dwars bewezen. Een terugdringing van het aantal diefstallen op bouwplaatsen met Prof Guard is een feit.

Automotive

Automotive

Voorkom diefstal van onderdelen

De automotive sector is gevoelig voor diefstal. Diefstal van auto's of onderdelen daarvan zijn helaas dagelijks aan de orde. Met camerabewaking neemt de kans hierop snel af. Prof Guard heeft dan ook al een groot aantal klanten uit de autobranche die het met tijdelijke camerabewaking van dienst is.

Industrie

Industrie

Tijdelijke (extra) camerabewaking

Voor diverse projecten in de industriesector wordt Prof Guard succesvol ingezet. Wilt u uw bedrijfsprocessen waarborgen en een verminderde dreiging van inbraak of vandalisme? Neem dan vandaag nog contact op met Prof Guard.

Energiesector en windmolenparken

Energiesector en windmolenparken

Beveiliging van kwetsbare locaties

Energiecentrales en windmolenparken zijn enorm kwetsbaar. De gevolgschade van diefstal of vandalisme zijn enorm. De beveiliging met Prof Guard op deze locaties heeft al veel kosten bespaard.

Brandstofopslag

Brandstofopslag

Voorkom brandstofdiefstal

Brandstofdiefstal is al jaren een probleem. De laatste tijd is dit probleem alleen maar groter geworden door de afschaffing van rode diesel. Zo beveiligen we succesvol brandstoftanks en (vracht)wagenparken op afgelegen en onbewaakte terreinen.

Opslag en recycling

Opslag en recycling

Voorkom (koper) diefstal

Een veilige opslag van kostbare materialen waarborgen? Voor Prof Guard geen probleem! Prof Guard heeft een ruime ervaring met het beveiligen van opslaglocaties. Door een toename van onder meer koperdiefstal beveiligen we bijvoorbeeld veel bedrijven in de recycling-sector.

Crowd management

Crowd management

Monitor de drukte op evenementen

Veiligheid en het monitoren van het publiek tijdens evenementen worden steeds belangrijker. De flexibele cameraoplossing is uitermate geschikt voor de beveiliging van evenementen of festivals. Prof Guard is snel en makkelijk te plaatsen en neemt weinig ruimte in beslag. Zo blijft de veiligheid van bezoekers gewaarborgd.

Havens

Havens

Makkelijk toegankelijke locaties

Havens zijn bereikbaar via het water en het vasteland en daardoor enorm kwetsbaar voor diefstal en vandalisme. In de meeste gevallen zijn er kostbare goederen aanwezig. Met Prof Guard beveiligt u deze locaties snel en effectief.

Agrarische sector

Agrarische sector

Voorkom diefstal van machines

Ook in de agrarische sector nemen diefstal en inbraak helaas steeds meer toe. Vooral bestrijdingsmiddelen, brandstof, machines en waardevolle gereedschappen worden met regelmaat gestolen. Voorkom dit met de Prof Guard bewakingscamera’s.

Evenementen

Evenementen

Beveiliging van evenemententerrein

De flexibele en tijdelijke cameraoplossing is uitermate geschikt voor het beveiligen van evenementen- of festivals. Of het nu gaat om het beveiligen van kostbare licht- en geluidsinstallaties of het bewaken van de (tijdelijke) stroomvoorziening, Prof Guard heeft hiervoor dé oplossing.

Horeca en recreatiebranche

Horeca en recreatiebranche

Betaalbare en efficiënte bewaking

Criminaliteit in de recreatiebranche komt regelmatig voor. Brandstichting, inbraken, vandalisme, baldadigheid, agressie naar anderen, etc. Een juiste mix van detectieapparatuur en intelligente camerasystemen zal zorgen voor een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers.

Calamiteiten

Calamiteiten

In noodsituaties

Prof Guard is ook de uitkomst bij brand, stroomstoring, diefstal, ramkraak, een defecte alarminstallatie of uitval van eigen beveiligingspersoneel. Om snel de noodzakelijke maatregelen te treffen bij calamiteiten kunt u rekenen op de Prof Guard om uw eigendommen te beveiligen en te bewaken.